Skip to main content

Tartu toimeen!

Etsitkö ohjausta Kuopion alueella?

Alexander-tekniikka Pilvi Mehto tarjoaa yksityistunteja ja silloin tällöin myös ryhmäopetusta. Yhteystiedot, tietoja hinnoista ja myös yhteydenottolomakkeen löydät alta. Tuoreimmat tiedot tulevista ryhmäkoulutuksista löydät Ajankohtaista-sivulta.

Oletko tuttu tottumustesi kanssa? Tiedätkö miten todella toimit ja olet? Voit syventää itsetuntemustasi ja oppia toimimaan vähemmällä vaivalla, kokonaisuuttasi paremmin palvellen!

Tutustu Alexander-tekniikan menetelmiin! Tule tunnille tai kurssille – se on hyödyllistä ja hauskaa!

Menetelmän keinoja voi soveltaa kaikkeen toimintaan!

Aluksi tarvitaan ohjausta, koska yleensä valitsemme automaattisesti tutut tavat olla ja liikkua.  Opettaja auttaa työskentelyssä ohjaamalla olemista ja liikkumista, sekä sanallisesti että käsillään hienovaraisesti ohjaten. Tarkoituksena on, että oppilas aktivoituu työskentelemään itsenäisesti ja pystyy soveltamaan menetelmän keinoja.

Hinnasto

Yksityistunti 50 € (kesto 45 min)
(opiskelijat ja muut alennukseen oikeutetut 45 €)

Tule tutustumaan! Ensikertalaisille kolmen tunnin  paketti 100 e!

Sarjat:

5 x 45 min 210 e

10 x 45 min 400 e

Ei alv, vähäinen liiketoiminta

Kurssit

Alexander-tekniikkaa voi opiskella hyvin myös ryhmässä. Ryhmässä pääset havainnoimaan toisten työskentelyä, mikä koetaan yleensä mielenkiintoisena. Pyydä tarjous kurssista työpaikalle tai harrastusporukalle!

Ota yhteyttä!

Pilvi Mehto
pilvi(a)pilvimehto.fi
Tel. +358 44 2612 472

Yksityistuntien työskentelytilat ovat Kuopion terapiakeskuksen tiloissa aivan Kuopion keskustassa. Ulko-oven summerissa lukee Kuopion terapiakeskus. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy vastapäiseltä parkkialueelta sekä torin alta ja rautatieasemalta.
Käyntiosoite: Vuorikatu 34 A 4

Yhteyttä saa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestillä, puhelimeen ei aina ole mahdollista vastata. Voit myös käyttää oheista lomaketta viestin lähettämiseen.