Skip to main content

Nettisivut avattu, toiminta alkaa!

Submitted by Pilvi on Tue, 11/06/2018 - 15:30

Hauskaa, nettisivut ovat avautuneet! Prosessi on ollut mielenkiintoinen ja välillä myös haasteellinen. Miten kertoa Alexander-tekniikasta niille, jotka eivät tiedä siitä juuri mitään? Menetelmän hyödyllisyys ansaitsisi suuremman yleisön, mutta miten tietoa voisi jakaa?

Sivujen tekoon liittyen halusin roolikseni vain sisällön tuottamisen, joitain ideoita ulkoasusta ja muutamista piirroksista oli,mutta ei mitään tarkempaa. Siksi alusta asti oli selvää, että turvaudun ammattilaisen apuun. Onneksi! Kiitokset Arvo Halmeelle! On ollut opettavaista ja mielenkiintoista seurata, miten ideat lähtevät kehittymään ja vähitellen pieni pala kerrallaan, isompi kokonaisuus alkaa hahmottua.

Alexander-tekniikasta on ollut hyötyä tässäkin projektissa. Menetelmän työkalut ovat helpottaneet istumista, koneen ääressä työskentelyä, stressin kokemusta.  Stressaantuneena niska- ja hartiaseutu kiristyy helposti, hengittäminen muuttuu vaikeammaksi, koko keho jännittyy. Koneen ääressä kirjoittaessa ,menemme helposti kumaraan ja kohti konetta,istuen itsemme kipeäksi. 

Onneksi omaa kokonaisuuttaan voi opetella käyttämään paremmin ja vähemmällä vaivalla! Keholähtöinen työskentely tarjoaa väylän tässä hetkessä hellittämiseen ja omien tottumusten havainnointiin, työpariksi  yhdistetään ajattelu toiminnan aikana. Alexander-tekniikka tarjoaa näitä työkaluja kaikkien halukkaiden käyttöön. Tervetuloa kokeilemaan!